Ontdek al onze sprekers:

Salim Hadri

Milvum

Chief Revenue Officer

Beyond hospitality

Hoe combineer je hospitality met innovatieve technologie en wat verstaan we eigenlijk onder digitale transformatie? Salim Hadri van Milvum geeft tijdens zijn presentatie antwoord op deze vragen aan de hand van een case. Na de toelichting is er ruimte voor vragen en gaat Hadri met de kijkers in gesprek over de hospitality van de toekomst.

Bio

Hadri houdt zich als Chief Revenue Officer van Digital Transformation Lab Milvum en voorzitter van het Informatica Bestuur bij het Koninklijk Instituut van Ingenieurs (KIVI) dagelijks bezig met innovatie. Met succes. In 2017 werd hij uitgeroepen tot ‘Young ICT Professional of the Year’, en in 2018 werd hij winnaar in de categorie Technologie tijdens de Diwan Awards. Met Milvum won hij de afgelopen acht jaar maar liefst acht hackations.

Met Milvum helpt Hadri banken, verzekeraars en startups digitaal te transformeren met innovatieve IT-oplossingen. Daarnaast is hij een ervaren pitcher. Hij spreekt op evenementen, gaf lectures op Nyenrode en stond op het Podium van TEDx. Hadri weet zijn publiek te inspireren door zijn visie te delen over onderwerpen als: digitale transformatie, hospitality, innovatie en opkomende technologieën als blockchain en Artificial Intelligence (AI).

Hier het webinar terugkijken of luisteren Terug naar overzicht

Hoe werkt het?

Een webinar is een interactieve live-uitzending via het internet.

U kunt vragen doorsturen, live chatten en na elke presentatie is er een Q&A waarin vragen worden beantwoord. Deelnemen is eenvoudig, leuk en gratis.

Wilt u een of meerdere sprekers volgen? Schrijf u dan in via deze website.
Na inschrijving ontvangt u een bevestiging. Voor aanvang van de webinar sturen wij u een persoonlijke link zodat u op dinsdag 16 juni live kunt deelnemen.

Kijk of luister hier het webinar terug:

Uw bezoekbeleving door Securitas