Ontdek al onze sprekers:

Rob Oud

Cad & Company

CEO

Wereld van data

Slimme gebouwen, het Internet of Things en het gemak van sensoren. Tijdens de presentatie van Rob Oud staat het creëren van een slim gebouw centraal. Aan de hand van praktijkvoorbeelden laat hij zien hoe DWA, Dura Vermeer en een grote gemeente in Nederland hun gebouwen comfortabeler maakten terwijl ze tegelijkertijd de exploitatiekosten wisten te drukken.

Bio

Rob Oud is oprichter en CEO bij NTI CAD & Company Group. Hij is opgeleid als techneut (Bouwkunde en Civiele techniek). Daarnaast rondde hij, vanuit zijn interesse in bedrijfsvoering, de studie Bedrijfskunde af.

Oud heeft twee grote interessegebieden, namelijk bouwen en automatiseren. In 1994 begon hij met CAD & Company, waarbij design (computer aided design) wordt gekoppeld aan de bedrijfsdoelstellingen van klanten. CAD & Company is met een team van bijna 60 mensen een van de grootste Autodesk (wereldmarktleider in ontwerpsoftware) partners in de Benelux. CAD & Company werd de afgelopen jaren viermaal Autodesk-Partner van het jaar vanwege haar innovaties en klantcases.

Oud’s doel? “Klanten coachen in hun digitale transformatie”.

Hier het webinar terugkijken of luisteren Terug naar overzicht

Hoe werkt het?

Een webinar is een interactieve live-uitzending via het internet.

U kunt vragen doorsturen, live chatten en na elke presentatie is er een Q&A waarin vragen worden beantwoord. Deelnemen is eenvoudig, leuk en gratis.

Wilt u een of meerdere sprekers volgen? Schrijf u dan in via deze website.
Na inschrijving ontvangt u een bevestiging. Voor aanvang van de webinar sturen wij u een persoonlijke link zodat u op dinsdag 16 juni live kunt deelnemen.

Kijk of luister hier het webinar terug:

Uw bezoekbeleving door Securitas