Ontdek al onze sprekers:

Rob Adams

Six Fingers

Chief Expedition Officer

Vernieuwen versus verbeteren

Hoe realiseer je vernieuwing? En hoe geef je dit vorm in je bestaande organisatie?

In een snel veranderende wereld is het belangrijk dat facilitaire organisaties hun strategie, services en producten voortdurend tegen het licht houden. Rob Adams geeft inzicht in de struikelblokken en de wegen die tot succes leiden bij vernieuwing. Wat werkt wel en wat werkt niet bij het ontwerpen van impactvolle en toekomstbestendige oplossingen?

Bio

Rob Adams is van jongs af aan geïnteresseerd in theorieën en ideeën die bijdragen aan verandering van maatschappijen, levens en manieren van werken.

In 2006 richtte hij Six Fingers op, een innovatiebureau dat zich volledig richt op vernieuwing. Six Fingers is specialist in Design Thinking en helpt organisaties om vernieuwing daadwerkelijk te realiseren. Zijn jarenlange onderzoek naar innovatie zorgt voor een breed inzicht in hoe vernieuwing tot stand komt en hoe dit succesvol is vorm te geven.

Daarnaast is Adams een veelgevraagd spreker en schrijver. Als spreker vervreemdt Adams zijn publiek graag van het bekende en bestaande methoden om problemen op te lossen. En illustreert hij zijn verhaal met voorbeelden van over de hele wereld.

Zijn laatste boek Versus gaat over vernieuwing en hoe deze vorm te geven. Over hoe je naast je bestaande organisatie die gericht is op executie, vernieuwing realiseert. Eerdere boeken zijn No Ego, over ongekroonde helden die de wereld veranderden, en Ga Vreemd! over je onderscheiden door branchevreemd te innoveren.

In 2020 verschijnt zijn nieuwe boek Return on Learning.

Hier het webinar terugkijken of luisteren Terug naar overzicht

Hoe werkt het?

Een webinar is een interactieve live-uitzending via het internet.

U kunt vragen doorsturen, live chatten en na elke presentatie is er een Q&A waarin vragen worden beantwoord. Deelnemen is eenvoudig, leuk en gratis.

Wilt u een of meerdere sprekers volgen? Schrijf u dan in via deze website.
Na inschrijving ontvangt u een bevestiging. Voor aanvang van de webinar sturen wij u een persoonlijke link zodat u op dinsdag 16 juni live kunt deelnemen.

Kijk of luister hier het webinar terug:

Uw bezoekbeleving door Securitas