Ontdek al onze sprekers:

Paul van Beek

Securitas Technology

Business Development Manager

Gastvrije technologie

In een wereld waarin veiligheid steeds minder vanzelfsprekend wordt, is het creëren van een veilige en gastvrije bezoekbeleving belangrijk. Veel organisaties zijn op zoek naar een nieuwe balans tussen bedrijfscontinuïteit, flexibiliteit, gastvrijheid en kosten. Een ontvangstportal kan daar een rol in spelen.

Bio

Paul van Beek, Business Development Manager bij Securitas Technology vertelt tijdens zijn presentatie over de mogelijkheden om met behulp van technologie zowel een veilige als gastvrije ontvangst in te richten. Een van de instrumenten is een kostenbesparende ontvangstportal. Tijdens zijn presentatie illustreert Van Beek hoe u met dit innovatieve product de gewenste bezoekbeleving creëert.

.

Schrijf mij nu in Terug naar overzicht

Hoe werkt het?

Tijdens de Dag van de Hospitality zenden we live uit via het internet.

U kunt de presentaties vanaf elke locatie bijwonen, vragen stellen en als u dat wilt actief deelnemen aan de gesprekken na afloop van de presentaties. Deelname is eenvoudig en gratis.

Wilt u een of meerdere sprekers volgen? Schrijf u dan in via deze website. Na inschrijving ontvangt u een bevestiging. Voor aanvang het event ontvangt u een persoonlijke link zodat u op woensdag 16 juni live kunt deelnemen.

Inschrijven:

Uw bezoekbeleving door Securitas