Ontdek al onze sprekers:

Mark van den Wijngaard

Securitas

Veiligheidsspecialist

Veilig èn gastvrij

Uitstraling en ontvangstbeleving dragen steeds vaker bij aan het succes van bedrijven, maar mogen de veiligheid en veiligheidsgevoel van­ medewerkers en bezoekers niet nadelig beïnvloeden. Uw gasten een veilig gevoel geven is misschien wel de belangrijkste voorwaarde voor een fijne bezoekbeleving.

Hoe vind je de balans tussen veiligheid en gastvrijheid en hoe breng je deze tot uiting?

Bio

Mark van den Wijngaard werkt als veiligheidsspecialist bij Securitas en heeft ruim 25 jaar ervaring in publieke- en private sector.

Hij startte zijn carrière in 1994 als dienstplichtig soldaat bij de Koninklijke Landmacht, diende bij verschillende eenheden, waarna hij diverse malen werd uitgezonden naar onder andere Bosnië en Afghanistan. Binnen defensie groeide Van den Wijngaard door tot hij in 2007 als onderofficier van de Landmacht de Koninklijke Landmacht verliet.

Aansluitend begon hij bij Securitas als trainer en adviseur op het gebied van security management, -operations en –intelligence. Vanaf 2012 werkte hij als key-accountmanager verantwoordelijk voor de dienstverlening en advisering aan hoog-risico locaties binnen Nederland.

Sinds 2017 is hij inhoudelijk verantwoordelijk voor het 4D beveiligingsconcept van Securitas. Een proactief en informatie gestuurd veiligheidsmodel waarbij de factor mens en zijn informatie centraal staan.

Hier het webinar terugkijken of luisteren Terug naar overzicht

Hoe werkt het?

Een webinar is een interactieve live-uitzending via het internet.

U kunt vragen doorsturen, live chatten en na elke presentatie is er een Q&A waarin vragen worden beantwoord. Deelnemen is eenvoudig, leuk en gratis.

Wilt u een of meerdere sprekers volgen? Schrijf u dan in via deze website.
Na inschrijving ontvangt u een bevestiging. Voor aanvang van de webinar sturen wij u een persoonlijke link zodat u op dinsdag 16 juni live kunt deelnemen.

Kijk of luister hier het webinar terug:

Uw bezoekbeleving door Securitas