Ontdek al onze sprekers:

Luc van Bussel

Onemeeting.com

Founder & Chief Hospitality Officer

Gastvrijheid gevraagd in een digitale samenleving

‘We leven in een digitale revolutie die is ontstaan door de samenkomst van Internet, Social media en de Smartphone. Alles draait om het aantal likes, clicks, volgers, fans en influencers.’

 

‘We zouden bijna vergeten dat feitelijk alles draait om mensen. Mensen die elkaar opzoeken en ontmoeten. In onze Aardse samenleving kunnen mensen echt niet zonder elkaar. Toch krijgen we steeds meer te maken met de verkillingseffecten van de hyper-individualisering en de negatieve effecten van de digitalisering. Gastvrijheid is gevraagd om echte verbindingen te maken. Maar, wat is gastvrijheid?’

Luc van Bussel neemt de deelnemers in zeven stappen mee naar hartverwarmende gastvrijheid. Hoe maak je van een onbekende (koude) relatie, een warme duurzame verbinding. Hoe zorg je ervoor dat iemand zich snel thuis voelt in een nieuwe omgeving? Hoe zorg je ervoor dat gasten, klanten, nieuwe medewerkers en bestaande medewerkers zich als een vis in het water voelen. Hoe word je een ‘Gastgever in Geluk’?

Bio

Luc van Bussel is gastvrijheidsondernemer en (mede)eigenaar van Regardz Hospitality Group en Onemeeting.com. Als Meeting Expert beschikt de Regardz Hospitality Group over tien eigen hotels-, vergader- en congreslocaties. Onemeeting.com is een onafhankelijk, internationaal boekingsplatform voor zakelijke bijeenkomsten in binnen- en buitenland. Het bedrijf biedt de zakelijke markt een (online) totaaloplossing en maakt het voor boekers eenvoudig om een vergaderlocatie te zoeken, te vinden en te boeken.

Daarnaast is Van Bussel gastvrijheidsmissionaris. In 2015 startte hij met zijn gastvrijheidsmissie Nederland gastvrijer te maken. Volgens van Bussel is gastvrijheid hét antwoord op de afkoeling van de samenleving in deze digitale revolutie. Gastvrijheid is de lijm die mensen samenbrengt. Vanuit deze overtuiging heeft hij verschillende boeken geschreven (Gastgevers in Geluk & De Confetti Company) en keynotes verzorgd voor een breed scala aan opdrachtgevers. Newhospitality is het gastvrijheidsprogramma waarmee hij opdrachtgevers inspireert over de kracht van gastvrijheid in een digitale organisatie.

Hier het webinar terugkijken of luisteren Terug naar overzicht

Hoe werkt het?

Een webinar is een interactieve live-uitzending via het internet.

U kunt vragen doorsturen, live chatten en na elke presentatie is er een Q&A waarin vragen worden beantwoord. Deelnemen is eenvoudig, leuk en gratis.

Wilt u een of meerdere sprekers volgen? Schrijf u dan in via deze website.
Na inschrijving ontvangt u een bevestiging. Voor aanvang van de webinar sturen wij u een persoonlijke link zodat u op dinsdag 16 juni live kunt deelnemen.

Kijk of luister hier het webinar terug:

Uw bezoekbeleving door Securitas