Ontdek al onze sprekers:

Leo Mulder

Nationale Politie

Veiligheidsspecialist

Nationale Politie: waakzaam en gastvrij?

De Nationale Politie bouwt aan de politie van de toekomst. Met behulp van innovatieve technologie en door samen te werken met bedrijven en kennisinstellingen. Hoe wordt de brug gelegd met gastvrijheid? Veiligheidsspecialist Leo Mulder vertelt er alles over in zijn presentatie.

Bio

Leo Mulder is projectleider innovatie binnen het programma fysieke (toegangs)beveiliging van de Nationale Politie. Hij is een ervaren projectleider met een bewezen staat van dienst in de branche voor overheidsrelaties. Mulder is bijzonder bekwaam in crisisbeheersing, beveiliging, coaching, publiek/private samenwerkingsverbanden en leiderschap.

Schrijf mij nu in Terug naar overzicht

Hoe werkt het?

Tijdens de Dag van de Hospitality zenden we live uit via het internet.

U kunt de presentaties vanaf elke locatie bijwonen, vragen stellen en als u dat wilt actief deelnemen aan de gesprekken na afloop van de presentaties. Deelname is eenvoudig en gratis.

Wilt u een of meerdere sprekers volgen? Schrijf u dan in via deze website. Na inschrijving ontvangt u een bevestiging. Voor aanvang het event ontvangt u een persoonlijke link zodat u op woensdag 16 juni live kunt deelnemen.

Inschrijven:

Uw bezoekbeleving door Securitas