Ontdek al onze sprekers:

Dragos Ion

ING

Business Continuity and Innovation IT Specialist

Receptie van de toekomst

Het verhogen van de customer experience door de combinatie van techniek en persoonlijke benadering. De participatie en acceptatie van techniek en nieuwe mogelijkheden om de technologie te gebruiken. Tijdens de presentatie van Dragos Ion van ING draait het om techniek.

Bio

Ion is Business Continuity and Innovation IT Specialist bij ING en werkt inmiddels al meer dan 20 jaar bij de Nederlandse bank. Zijn rol is techniek en innovatie inzetten voor een persoonlijke benadering van de klant. Voordat hij bij ING kwam, was hij werkzaam bij Nationale Nederlanden Roemenië en Zurich Verzekeringen. Ion studeerde internationaal recht aan de Universiteit van Amsterdam (UvA).

Schrijf mij nu in Terug naar overzicht

Hoe werkt het?

Tijdens de Dag van de Hospitality zenden we live uit via het internet.

U kunt de presentaties vanaf elke locatie bijwonen, vragen stellen en als u dat wilt actief deelnemen aan de gesprekken na afloop van de presentaties. Deelname is eenvoudig en gratis.

Wilt u een of meerdere sprekers volgen? Schrijf u dan in via deze website. Na inschrijving ontvangt u een bevestiging. Voor aanvang het event ontvangt u een persoonlijke link zodat u op woensdag 16 juni live kunt deelnemen.

Inschrijven:

Uw bezoekbeleving door Securitas